Logopak Benelux

Wij zijn er voor u!

Sinds de oprichting van Logopak in 1978, is Logopak geworden tot een wereldwijd bekende fabrikant en leverancier van top kwaliteit, robuuste industriële etiketteersystemen.

Vandaag de dag zijn wij de toonaangevende leverancier van Print & Apply etiketteersystemen. Deze systemen bieden onze klanten een zeer efficiënte en betrouwbare interface tussen productie en logistiek.

Klantgerichte oplossingen!

Uw etiketteervraagstuk is bij ons in goede handen.

Wij evalueren uw probleemstelling en werken samen met u aan een etiketteeroplossing. Op deze manier bieden wij een klantgericht resultaat dat aansluit bij uw eisen en wensen op etiketteergebied.

Onze ruime, jarenlange ervaring met succesvolle projecten in diverse industrieën en branches, in combinatie met onze hoge kwaliteitsstandaard, garanderen uitstekende oplossingen voor al uw etiketteer-applicaties.

Kwaliteit over de hele wereld.

Naast onze fabriek die gevestigd is nabij Hamburg (Duitsland) heeft Logopak diverse eigen verkoop- en service vestigingen in verschillende landen. Zo vindt u Logopak bijvoorbeeld in de Benelux, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en in Amerika.

Bij Logopak zijn momenteel meer dan 300 personeelsleden actief om onze klanten gericht en professioneel van dienst te zijn.