Logopak Service

Wij vinden het zeer belangrijk om onze klanten een gedegen after-sales service te bieden, vanaf het eerste moment dat uw Logopak etiketteersysteem operationeel is. Vertrouw op ons advies voordat u uw project start.

Onze Service Engineers zijn u graag van dienst vanaf de start van uw project om uw etiketteersysteem optimaal in bedrijf te houden gedurende een periode van 15 jaar of zelfs langer!

Regulier onderhoud voor storingsvrij functioneren

Regulier onderhoud is de sleutel tot het optimaal in gebruik zijn en functioneren van uw Logopak etiketteersysteem. Als uw service partner kunnen wij op deze manier bijdragen aan een storingsvrij gebruik, en de levensduur van uw etiketteersysteem optimaliseren.

Optimale productiviteit dankzij klantgerichte trainingen

In onze trainingsruimte in Lijnden geven wij klantgerichte trainingen voor uw operators en technici. Uw personeel wordt niet alleen wegwijs gemaakt in alle ins- en outs voor wat betreft het gebruik van de Logopak etiketteersystemen, maar wordt tevens op de hoogte gebracht van het op de juiste wijze onderhouden en reinigen van de systemen. Op deze manier leren onze klanten op een juiste manier vertrouwt te raken met de systemen en verlengt men de levensduur.

Spare parts voor uw etiketteersysteem

Ook van de best gebouwde en robuuste industriële etiketteersystemen zijn er componenten onderhevig aan slijtage. Wij beschikken daartoe over een voorraad van diverse slijtage onderdelen, die wij snel kunnen leveren als dat nodig is. Zeker bij 24-uurs productie bedrijven adviseren wij onze klanten om diverse spare parts op voorraad te nemen, zodat zij direct kunnen handelen in geval van calamiteiten.

Logopak telefonische help-desk. 

Bij Logopak kunt u gebruik maken van een telefonische help-desk.

Heeft u technische vragen of wilt u één van onze Service Engineers spreken, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten kantoortijd zijn wij ook voor calamiteiten bereikbaar.

Op basis van speciaal daartoe afgestemde service contracten kunnen wij de bereikbaarheid immer uitbreiden en deze laten aansluiten op uw wensen.